Ring til os på: 5950 7452

Vi åbner dørene op og byder velkommen til vores gårdhotel.

Kontakt os på tlf. 5950 7452

Krolf

Vi fik besøg af et ægtepar der var på tur rundt i Danmark. Det varede ikke længe før manden udtalte: ”Det her er det helt ideelle sted for en KROLF-bane”. Vi lignede spørgsmålstegn. Han grinede og indledte en lang forklaring. Med i bilen havde han både KROLF-kølle og kugle, og vi fik prøvet spille af.

KROLF er en blanding af kroket og golf. Man spiller med kroketkølle og kroketkugle. Buerne man kender fra kroket, er ikke med. I KROLF skyder man kuglen i hul. Der er regler for hvor langt der skal være fra start og til hul og banen må gerne være lidt grov uden de konstruerede forløb man kender fra minigolf.

Siden har vi været på besøg i en KROLF-klub her i området. Det er da et fint spil!  Alle kan være med, ung som gammel. På nettet fandt vi KROLF-unionen. Der er internationale regler, turneringer rundt om i landet og Danmarksmesterskaber.

 

                                                                        

Og nu har vi også en KROLF-bane her. I 2013 fik vi vil vi etablere en 12 hullers KROLF-bane på en tønde land tæt på Holmehuset B&B. Og siden er banen flittigt brugt både af logerende, gæster og i det hele taget alle, der har haft tid til en runde. Og vi er godt tilfredse - vi har høstet megen ros for banen. Prøv den!

Holmehuset B&B - Gårdhotel
Kåstrup Holmevej 23
4400 Kalundborg
Tlf.: 5950 7452
E-mail : info@holmehuset.dk

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.Bed and breakfast

Tryk her for at læse mere

Læs mere

Reserver nu

Tryk her for at læse mere

Læs mere

Kontakt

Tryk her for at læse mere

Læs mere